Station Le Seau Vespa's

Praktisch


Vespa's ophalen

 

Uw gehuurde Vespa's kan je ophalen binnen uw gekozen huurperiode bij Station Le Seau (Seulestraat 162 Nieuwkerke) Er is parking voorzien aan de overkant van de straat.

Als je bij onze ophaallocatie aankomt, zal Andy vragen naar uw rijbewijs en paspoort samen met de bevestigingsmail van uw booking. Zorg dat je dit bij de hand hebt om het ophalen van de Vespa soepel te laten verlopen.

Daarna zullen we het huurcontract met je doornemen en laten ondertekenen. Zorg dat je alle details van het contract begrijpt en vraag gerust om verduidelijking als er iets onduidelijk is.

Als het huurcontract is afgerond, zullen we je de Vespa overhandigen. Controleer of de Vespa in goede (vermelde) staat verkeert en of er geen schade is. Maak eventueel foto's van de Vespa als bewijs.

Voordat je met de Vespa kunt vertrekken, zullen we je vragen om de borgsom en de huurprijs te betalen als deze nog niet online betaald is. Zorg dat je voldoende contant geld of een betaalkaart bij je hebt om deze betaling te kunnen doen.

Als alles is afgehandeld, kun je met de Vespa vertrekken. Zorg dat je alle instructies begrijpt en volg de verkeersregels op de weg. Geniet van je gehuurde Vespa en houd je aan de afgesproken retourtijd en -locatie.

De Vespa's dienen terug aan de ophaallocatie te zijn binnen uw huurperiode.

 


Wat is inbegrepen bij het huren?

 

De Vespa's worden overhandigd met een volle tank brandstof, zodat je meteen kunt vertrekken. Deze hoeven niet volgetankt afgeleverd te worden. De volle tank zou moeten voldoende zijn om u te voorzien tijdens uw huurtijd. Indien niet, hoeft u deze zelf bij te tanken. 

Ook voorzien wij een helm voor de bestuurder & passagier alsook opbergplaats voor de helmen, zodat je deze veilig kunt opbergen.

Slechtweergarantie is ook inbegrepen. Zie topic hieronder

 


Slechtweergarantie

 

Om uw veiligheid te garanderen hebben we besloten om bij slecht weer geen Vespa's te verhuren. Dit geldt met name voor weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, gladheid of extreme wind die uw veiligheid in gevaar kunnen brengen.

Als gevolg hiervan kan het zijn dat je gehuurde Vespa op het door jou geboekte tijdstip niet beschikbaar is vanwege slechte weersomstandigheden.

Als we besluiten om de Vespa's niet te verhuren vanwege slecht weer, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je op de hoogte te stellen en om de mogelijkheden te bespreken. Als je reeds een bedrag hebt betaald voor de huur van de Vespa, zullen wij dit bedrag uiteraard terugbetalen.

We hopen dat je begrijpt dat onze prioriteit de veiligheid en het welzijn van onze klanten is. Als je vragen hebt over onze beleidslijnen of over andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.